Tuesday, 20 September 2011

SAYANGGGGG FAMILY AKU!!!

Aku ni blh dikatakan ada family yg bsr jgk la...
aku ada 5 owg adik -beradik n yg interestingnye kami suma pompuan...


AYAHANDA KU!!
NI AYAH KU
Ayh aku nama dia Jaafar bin Abdullah...
Umur dia dah 58 thn but stilll maintain....
ayh keja sbgai pmbntu tdbir Jbtn Penerangan kt Sungai Petani...
next year ayh aku dh nk pencen...
ayh aku ni seorg yg nmpk cm garang tp x pun...
owg ckp ayh aku garang coz ayh aku ada misai yg agk lebat...hehehe
ayh aku ni nmpk je garang tp xpun...
dia ok je...dia seorg yg caring n sometimes agk sporting


MAMA KU!!


MAMA KU



 Nama mama aku Norleha binti Hassan..
umr mama aku 48 thn...
mama aku ni just suri rumah je but dia ada bt keja smpingan...
dia ngasuh 3 owg ank owg yg comei2...hehehe
mama aku ni seorg yg amat caring n hardworking...
mama aku ni jgk walaupun xbapa nk sporting tp dia amik berat tentang ank2 dia...
yg best klu aku blk cuti kt umh mesti mak aku akn msk apa2 je mknn yg aku nk mkn...


LOVE U LA MUM!!!


KAKLONG
TUDUNG PURPLE TU
KAKLONG AKU

Kaklong aku nama dia Nurul Wahidah Binti Jaafar...
umur kak aku yg first ni 28 thn...
dia dh kwin n dah ada ank yg sgt comei n nakal...
dia skunk dok kt Ipoh..
klu aku cuti pndek aku slalu blk rehat kt umh dia...
kak aku ni dulu keja sbgai nurse..
tp skunk dh jd suri umh jeeee...


ABG IPAR AKU


BAJU PUTIH TU ABG IPAR AKU


Abg ipar aku nama dia A.Rosidi A.Rahman...
aku pnggil abg shidi je...
umur dia 29 thn...
dia keja sbgai pgwai bank kt Alliance Bank kt Ipoh...
abg ipar aku ni suka ngisik kmi adik-beradik...
dia ni gla2 cm ktaorg gak..
oke la....


ANK SEDARE AKU


ANK SEDARE AKU...
Ni ank sedare aku...nama dia Ainul Qhalisya...
umur dia 1 thn lebih la...
dia ni mmg nakal tp dia mnje ngn aku..klu aku g umh dia gerenti dia akn main ngn aku smpai dia tertido...
come kan dia..


KAKNGAH


Sori tau kwn2...gmbar kakngah aku xbuh sbb aku xsmpat aku nk amik gmbr dia...


Nama kakngah aku Nur Hafizah..
umur dia 24 thn...
still solo...xkwin lg...
kakak aku yg ni dulu dia keje kt plaza tol kt Sunway...
skunk ada kt umh...
dia ni muka cm Hindustan...
duia mmg suka tgk cte Hindustan...
korang ckp la apa cite hindustan pun mesti dia tau punya tjuk apa..
dia dgr permulaan lagu pun dia dh tau dah apa tjuk lagu hindustan tu...
gla hindustan sungguh...


ADIK AKU NO 1


BIDAI


Nama adik aku yg ni Nur Hasmidar...aku pnggil dia Bidai jee
umr daia 15 thn...form 3 la...
thn ni dia amik PMR..hhhmmmm xtau la jd pe
dia sklh kt SMK Bndar Sungai Petani...
dia ni otk dia asyik nk berniaga ja...pndai cr duit...
ada ja bnda dia nk jual kt sklh tu...
dia ni pun rajin msk...sedap gak la...
tp mls nk bljr


ADIK AKU NO 2


GMAH
Nama adik aku yg ni plak Nur Azimah...aku pnggil dia Gmah je...
kdg2 pnggil adik,,,
dia ank pling bongsu...
umur dia 11 thn...next year dh nk UPSR..
ni pun aku xtau la cm na...
keje main je dia...
dia sklh kt SK Taman Ria...


ALL ABOVE FAMILY KSYNGAN AKU...
AKU SYG DORNG SGT2...TNPA DORNG SAPA LA AKU KT DUNIA NI...


SYG KORNG SUMA!!!!









No comments:

Post a Comment